Anterra importerar tunisiska viner

Var i förra veckan på provning av tunisiska viner. Märkligt? Kanske det, men också överraskande bra!

Min gamla kollega Ante Eriksson är i startgroparna med spännande tunisisk vinimport. Ante och jag träffades i mitt tidigare liv där han var radioguru, flitigt anlitad av Sveriges Radio. Nu har även han sadlat om och satsar stort på sina nya viner från gamla världen, urkul tycker jag.

Vinerna var oerhört spännande och flera av dem är riktigt, riktigt bra. Jag som är svag för bra rosévin gillade Magon A.O.C. Mornag och blev stormförtjust i Vieux Magon 2002 A.O.C. Mornag och även Lansarine 2006 A.O.C . 1er Cru Coteaux de Tebourba.

Vinerna kommer att finnas i Systembolagets beställningssortiment från och med maj.

Läs mer om Anterra och deras tunisiska viner

2 thoughts on “Anterra importerar tunisiska viner”

 1. Hej!
  har just sett en “gammal” grej on Ante Eriksson och ett par Tunisiska viner. Du nämner en importör ochjag har checkat in Web- siten; Anterra. faar bara upp:
  http://www.anterrawine.com/index-3.html
  De finns i USA …
  Kan Du koppla ihop mig med Ante Eriksson?

  Tack paa förhand!
  Hälsningar,
  Mats Palmquist

 2. Självklart skall jag göra det, Ante är en gammal god vän. Hör av mig på din mail!
  Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *