Marqués de Valdueza gåvoboxar

Exklusiva delikatessgåvor till företag & privatpersoner

OLIOLI har något för alla – matälskaren, den nyfikne och livsnjutaren. En god gåva uppskattas alltid av den matintresserade men även av nybörjaren som är redo att upptäcka en värld av smaker.

VÅRT SORTIMENT
Ge bort av det absolut bästa i delikatessväg från våra utvalda gårdar och producenter. Från våra småskaliga tillverkare finner du några av Italiens och Spaniens finaste, gårdsproducerade olivoljor och lyxig, utsökt årgångslagrad äkta balsamico.

Våra spanska topproducenter Marqués de Valdueza och Ximénez-Spínola levererar ekfatslagrad rödvinsvinäger och sherryvinäger som är av absolut bästa kvalitet.

De mingelvänliga, italienska handgjorda snacksen taralli gör succé som tilltugg vid bjudningen. Vår hantverksmässigt tillverkade durumvete- och äggpasta från Italiens klack och regionen Marche är riktigt härlig och rustik. Mångas favorit!

Det förstklassiga, rosaskimrande gourmetflingsaltet från Murray River i Australien är en smaksensation. I kombination med olika sorters exklusiv peppar från handplockade plantage experimenterar finsmakaren i köket.

Alla produkter är utvalda med omsorg och våra producenter arbetar till stor del ekologiskt. Liksom vi har de alla fokus på kvalitet och värnar om miljö och hållbarhet vilket är viktigt för oss. Vi kompromissar aldrig med kvalitet och ursprung.

FÄRDIGA PRESENTER ELLER EGNA ÖNSKEMÅL
Våra exklusiva produkter är förpackade i snygga trälådor, korgar, kartonger eller cellofanpaket och levereras både till företag och privatpersoner.

Du kan välja bland våra färdiga presentkombinationer eller kombinera dina gåvor efter egna önskemål  ur vårt sortiment.

Vill du se exempel på våra presentförpackningar? Besök gärna vår webbshop för att se ett urval av de färdiga gåvor vi erbjuder.

Marqués de Valdueza gåvoboxar

För gåvor till anställda får värdet uppgå till 450 kr inkl. moms (12%). Julgåvor till kunder får uppgå till 200 kr inkl. moms (12%).

Beställ våra exklusiva presenter

Eftersom våra produkter tillverkas hantverksmässigt och småskaligt reserverar vi oss för slutförsäljning, särskilt vid intensiva perioder som före jul.

Leverans sker med bud, DHL eller på det sätt som passar er bäst.

Om du har speciella önskemål eller önskar offert på större volymer är du varmt välkommen att höra av dig till oss på order@olioli.se

Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring våra gåvor.
OLIOLI
Tel: 08-715 27 15

Mail: mia@olioli.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *