Durumvetepasta i naturliga vårfärger från Mancino

Vi har fått hem färgglad, randig pasta från familjen Mancino. Mancino tillverkar sin pasta småskaligt, ekologiskt och på hantverksmässigt vis i Italiensk klack, Puglia. I vårt sortiment finns redan deras regiontypiska pastasorter som Orecchiette och Cavatelli samt Linguine, Spaghetti, Pennoni, Gigli och Trucioli. Nu får de sällskap av två nya färgrika varianter. Färgen är naturlig och kommer från gurkmeja, rödbeta, paprika och spenat.

Vårglad pasta från Mancino


All Mancinos pasta är gjord av italienskt durumvete av högsta kvalitet och långtidstorkas i 24-36 timmar. Konsistensen blir fylligare och mer “al dente” än den industritillverkade. Pastan har en yta som gör att såser sugs upp bättre och smaker framhävs. Den här typen av pasta skall kokas lite längre än vanligt, cirka 15-18 minuter beroende på önskat motstånd.

Toppengod – prova!

Shoppa Mancinos pasta

2 thoughts on “Durumvetepasta i naturliga vårfärger från Mancino”

  1. åh gu va fina.tänk och få äta sån lyxig och härlig färgglad mat.barnen skulle ju lätt älska och äta.ser ut som godis,mums

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *