Olivoljeprovning med OLIOLI

PROVNINGAR MED OLIOLI

Hur känner man skillnad på olika olivoljor och hur väljer man rätt olja på butikshyllan?

Som importör arbetar vi med små gårdsproducenter från Italien, Spanien och Grekland och har ett stort och passionerat intresse för det hantverk som ligger bakom tillverkningen av varje produkt.

Vi håller provningar för slutna sällskap om ca 6–25 personer.
Platsen bestämmer ni, antingen kommer ni till våra lokaler i Saltsjö-Boo, Nacka eller om det passar  bättre kommer vi till er.

Alla olivoljor och balsamico vi provar importerar vi själva från små gårdar och producenter.  Detta gör våra provningar speciella eftersom vi känner producenterna personligen.
Efter varje provning erbjuder vi även försäljning på plats av våra produkter till förmånliga priser.

Välj mellan Olivoljeprovning, Olivolje- och balsamicoprovning och Smakprovning där vi provar olivolja, balsamico och kombinerar dessa med tilltugg och vin.

Provning med Mia
Provning med Mia Gustavsson, OLIOLI

OLIVOLJEPROVNING
Vi provar 5 olivoljor från olika länder och regioner.
Vi pratar om olivoljans ursprung, användningsområden och guidar dig rätt i valet av olja på butikshyllan.
Provningen tar ca 1,5-2 timmar.
Pris: 290 kr per person. I priset ingår en gåva som varje deltagare får ta med sig hem.
Efter provningen finns möjlighet att handla våra produkter på plats.

OLIVOLJE- & BALSAMICOPROVNING
Vi provar oss igenom 5 olivoljor av olika ursprung och 3 balsamico (årgångslagrad) från Modena.
Lär dig mer om olivoljans spännande värld och upptäck hantverket bakom äkta balsamico.
I provningen ingår bröd och ost.
Provningen tar cirka 2 timmar.
Pris: 290 kr per person. I priset ingår en gåva som varje deltagare får ta med sig hem.
Efter provningen finns möjlighet att handla våra produkter på plats.

SMAKPROVNING
Provningen för dig som vill uppleva olivolja och balsamico i kombination med mat.
Vi börjar med att prova olika olivoljor och balsamico separat. Vi pratar om hur man bäst matchar sin
olja och balsamico hemma med olika maträtter. Ni får sedan upptäcka olivolja och balsamico ihop med olika tilltugg,
t ex ost, charkuterier och choklad. Här bjuds även några regiontypiska delikatesser ur vårt sortiment.
I provningen ingår bröd, tilltugg och vin.
Provningen tar cirka 2-2 1/2 timme.
Pris: 400 kr per person. I priset ingår en gåva som varje deltagare får ta med sig hem.
Efter provningen finns möjlighet att handla våra produkter på plats.

Specialanpassade provningar går även att ordna enligt överenskommelse.

Kontakta Mia Gustavsson för mer information.
mia@olioli.se
tel: 08-715 27 15

OLIVOLJEPROVNING I SAMARBETE MED BUON APPETITO – ITALIENSKA MATLAGNINGSKURSER
OLIOLI samarbetar med Buon Appetito som håller italienska matlagningskurser för företag. Under dessa kvällar går det även att boka en olivolje- och balsamicoprovning som ett inslag i kursen.
Kontakta Alessia CerulliBuon Appetito för mer information:
mail: info@buonappetito.se, tel: 070-281 46 91

FÖRETAGSEVENTS
Boka in en provning/försäljning vid ert evenemang där provsmakning och försäljning av delikatesser kan vara ett naturligt inslag. Låt kunder, samarbetspartners eller personal prova och handla olivoljor, balsamico och våra andra delikatesser. Kontakta oss för prisförslag.

DELI HEMMA
Samla vännerna eller kollegerna för ett deliparty hemma. Vi erbjuder slutna sällskap att få prova våra produkter och shoppa i lugn och ro hemma hos dig eller på annan av er vald plats. Bjud hem vännerna på ett glas vin och italienska delikatesser och låt dem prova och handla ur vårt sortiment.
Kontakta oss för prisförslag.

OLIOLI PÅ JOBBET
Arbetsplatsen kan vara en utmärkt mötesplats för matentusiaster som är sugna på att provsmaka och köpa med sig våra delikatesser hem. Vi besöker er, förslagsvis kring lunch då genomströmningen av lunchgäster är som störst, och dukar upp våra produkter för provsmakning och försäljning.

Kontakta Mia Gustavsson för mer information.
mia@olioli.se
tel: 08-715 27 15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seo packagespress release submissionsocial bookmarking services