Om jag var din hemmafru…

Älskar läcker mat och beundrar snyggt foto. Lotta Lundgrens «Om jag var din hemmafru» innehåller en enorm portion av båda.

 

Humoristisk text, frestande och enkla recept av den sort som gör att du vill tillbringa ett antal timmar vid spisen och faktiskt laga dem (jag har provat mig igenom halva boken) och våldsamt frestande bilder gör «Om jag var din hemmafru» till min favorit just nu.

Lotta förespråkar det praktiska i att alltid ha en grunduppsättning kryddor, färskvaror, torr- och kolonialvaror hemma. Till dessa hör givetvis en god olivolja (se Merula bland skåpmaten nedan).

Om jag var du skulle jag köpa den, läsa den och laga den!

«Om jag var din hemmafru» finns att köpa i din bokhandel och på nätet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *