Producenter

Marqués de Valdueza

Marqués de ValduezaAnrika familjen Àlvarez de Toledo producerar olivolja i världsklass. På en av sina estates, Perales estate har man i över 500 år odlat oliver och framställt olivolja.

Med en toppmodern anläggning och välskötta olivodlingar tillhör familjen Spaniens främsta olivoljeproducenter och deras oljor är prisbelönta och Marqués de Valdueza rankas en av världens bästa Extra Virgin olivoljor.

Läs mer

Mancino

MancinoMancino har odlat sina oliver på gården utanför Gioia del Colle i Puglia, Italien i flera generationer.

Hela familjen är delaktig i den årliga skörden. Man handplockar sina oliver och övervakar hela produkteionen själva. All odling och tillverkning är ekologisk och man lever och arbetar nära Puglia´s vackra natur och landskap med historisk mark inpå knuten

Läs mer

Villa Zottopera

Villa Zottopera RossoGården Villa Zottopera ligger vid Siciliens sydspets i området Ragusa. Området är känt för sina kraftfulla och fina olivoljor.

Giuseppe Rosso´s familj har odlat sina 25 hektar oliver i flera generationer och är mycket stolta över sin ekologiskt certifierade, varsamt producerade olja. Varje år tillverkas Rosso av utvalda oliver ur skörden, endast de av bästa kvalitet får användas och tappas på ett mycket begränsat antal flaskor.

Läs mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seo packagespress release submissionsocial bookmarking services