Ses på te? Nytt tehus på Storgatan

Ett nytt tehus fullspäckat av spännande och exotiska tesorter har öppnat på Storgatan 12 på Östermalm. Gillar du te och är sugen på att prova olika spännande sorter? Ta en eftermiddagspaus och besök The Duke´s selection Tea-house & Gift-shop där det vankas te med kaka.

I drygt 15 år har Johan Brandon Cox drivit Brandon & Humble, en exklusiv herrekipering med kläder i klassik brittisk stil och kostymer för måttsömnad.

brandonwindow

Johan kände att det var dags för en omstart. Hans brittiska påbrå och det faktum att Johan är en teälskare av stora mått ledde till idén att komplettera skrädderi med tehus. Under sommaren har butiken totalrenoverats och ett av rummen har bytt skepnad.

brandonshop

Ett stort urval tesorter (cirka 70 st) och produkter med anknytning till te som marmelader, koppar av benporslin samt exklusiva presentförpackningar pryder nu hyllorna. OliOli´s olivoljor och balsamico har hittat hit och vill du prova även dem går det  utmärkt.

brandonjohancamilla

Johan har fått förstärkning av Camilla som är ansvarig för te- och presentdelen medan Johan fortsätter att ekipera Östermalms herrar i det inre rummet som även det genomgår en större förändring.

brandontables

Där kostymer, skjortor och tröjor huserade tidigare finns nu trevliga små sittgrupper där du kan sippa på ditt te i lugn och ro.

brandondisk

Camilla guidar dig rätt i tedjungeln och bjuder dig gärna på en kopp som hon brygger medan du väntar. Goda mjuka kakor och småkakor serveras till, urtrevlig idé och en superb service. Missa inte att kolla in temuggarna som är sagolikt vackra, vissa är jag redan förälskad i…

Adressen är Storgatan 12 (mittemot Näringslivets Hus, i närheten av Hedvig Eleonora kyrka och CiaoCiao).
Öppettider:
mån-fre 11-18
lördagar 11-15

Tel: 08-662 27 12

2 thoughts on “Ses på te? Nytt tehus på Storgatan”

 1. Hej Mia. Vilken fin hemsida och blogg du har!
  Är runt och tittar in hos mina kollegor, började matblogga själv nu i sommar.
  Jobbade som kock tidigare, men är nu sjukpensionerad. Det här med bloggandet har gett mig mycket av min yrkesstolthet tillbaka, känns jättekul.
  Titta gärna in hos mig en sväng, jag finns på http://birgittahoglundsmat.wordpress.com/

  Härligt Théhus du besökt. Får titta förbi där vid nästa besök i Huvudstaden.
  Glada hälsningar./ Birgitta

 2. Hej Birgitta,
  Tack så mycket! Kul att du har hittat ett nytt sätt att uttrycka dina färdigheter – lycka till!
  Har bara kikat snabbt på din sida, du har ju hunnit med massor på kort tid,
  bra jobbat 🙂

  Många hälsningar
  Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *