Smak på Restaurangen firar 10 år

Melker Anderssons konceptkrog Smak på Restaurangen har sedan starten -99 lockat många smaksugna gäster. Igår firades 10-årsjubileum tillsammans med inbjudna gäster.

smakmingel

Kvällen till ära presenterades varje års favoritsmak med tillhörande dryck. Briljant idé – snyggt, välorganiserat, generöst och gott. Vid tio olika “stationer” jobbade personalen för högtryck och levererade en smakresa fylld av suverän mat och dryck.

smakparmesan

Favoritsmak år 2008 – Parmesan

smakingefara

Favoritsmak år 2007 – Ingefära

smakkapris

Favoritsmak år 2006 – Kapris

smakcitron

Favoritsmak år 2005 – Citron

smakdragon

Favoritsmak år 2004 – Dragon

smakmynta

Favoritsmak år 2003 – Mynta

smakpistage

Favoritsmak år 2002 – Pistage

smakkoriander

Favoritsmak år 2001 – Koriander

smakenbar

Favoritsmak år 2000 – Enbär

smakcashew

Favoritsmak år 1999 – Cashew

Mina favoritsmaker: kantarellrisotto (Parmesan), Wallenbergare (Enbär), Vitello tonnato (Kapris), citrussstrutar (Citron).  

smakrisotto
Kantarellrisotto.

smakcarpaccio
Vitello tonnato med tomat och kapris.

smakwallenb
Wallenbergare (dålig bild men ack så god…)

smakcitrusstrutar
Citrusstrutar med löjrom.

Favoritsmak år 2009 – ??? Wasabi, gruyére eller kanske ruccola – besök Smak på Restaurangen och fall för din favorit.

smakjonas

Kökschef Jonas Svensson hade järnkoll kvällen igenom och bjöd tillsammans med Melker och resten av gänget på en mycket lyckad 10-årsfest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *