Pauls Kök

Paul Svensson är en av landets främsta kockar med en gedigen bakgrund som kökschef på välkända restauranger som F12 och Bon Lloc. Idag håller Paul föreläsningar, skriver kokböcker, är aktiv i olika tv-sammanhang och är Fotografiska’s egen matkreatör.

Paul reser mycket och hämtar inspiration från andra kulturer och människor och tar del av andras erfarenhet, kunskaper och intressen. Intryck som påverkar hans eget arbete och som återspeglas i förhållningssättet till den egna matlagningen.

Som inspirerande och kunnig kock får Paul ofta frågor om vilka råvaror och utensilier han själv använder. Pauls Kök vill inspirera och förenkla konsumentens medvetna val i vardagen genom ökad kunskap om och tillgänglighet av bra mat och utrustning samt inspirera människor att handla, tillaga och äta medvetet för ett roligare och sundare liv.

Pauls Kök fokuserar på Pauls passionerade och genuina inställning till nyttig och bra mat och matlagning
och innefattar föreläsningar, böcker, recept och samarbeten med leverantörer och aktörer inom branschen.

Våra olivoljor Marqués de Valdueza och Le Fraine är en del av Pauls Kök. Paul använder och rekommen-
derar oljorna och har valt ut dem för deras unika egenskaper och höga kvalitet. Flaskorna är försedda med
en halsetikett med recept som Paul själv har skapat.

Båda oljorna finns i utvalda delikatessbutiker runtom i landet, i vår e-butik, på Fotografiska och andra utvalda restauranger.

Besök Paul Svensson’s hemsida

Pauls böcker, Paul Grillar och Pauls Kök, är enormt inspirerande med många fina och användbara recept, nyttiga matfakta, Pauls egna tankar om mat och inte minst vackert foto som får oss att vilja laga och äta oss igenom varje sida.
Köp dem i vår e-butik

2 thoughts on “Pauls Kök”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seo packagespress release submissionsocial bookmarking services