Vårens Trender i Nyköping

I torsdags bar det återigen av till trevliga Nyköping. Florence från Poivre och jag packade bilen till bristningsgränsen och körde söderut för att vara med på evenemanget “Vårens Trender 2009”. Med nätverksbyggande, marknadsnärvaro och aktuella trender i fokus bjöd Newmarket Town in till en dag och kväll med föredrag, minimässa, mingel och underhållning.

Tillsammans med Susann Arnlund från Ostbiten stod Florence och jag för större delen av delikatessutbudet. På plats fanns även Blaxsta Vingård, Nyköpings Golfklubb, inredningsbutiker samt en rad andra företag från Nyköping med omnejd.

 flo_sus_mia1
Florence från Poivre, Susann från Ostbiten & jag

varenstrenderolioli
Jag bjöd på smakprover ur mitt sortiment (OliOli). Spansk, grekisk och italiensk olivolja, ekologiska smaksatta rapsoljor och balsamico

poivrevarenstrender
Florence bjöd på unika peppar- och kryddsorter ur Gérard Vives´kollektion

Susann från Ostbiten hade med sig schweiziska maränger som hon kombinerade med alpgrädde och riven tonkaböna, mums… Hon bjöd också på god färsk getost.

susann_mia_varenstrender
Dags att packa ihop efter hårt slit

Det är alltid lika kul att träffa kunder, att dessutom möta kundernas kunder är en bonus och under kvällen gjorde jag många trevliga nya bekantskaper, GO Nyköping!! Stort tack till Sanna Stenbeck, arrangör från Newmarket Town.

Efter evenemanget tog Susann med oss hem till sig och bjöd på gott vin och goda ostar. Läs mer om vad vi tre gjorde ännu senare (läs dagen efter) här.

2 thoughts on “Vårens Trender i Nyköping”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *